WOK & GO ZWOLLE

WOK & GO ZWOLLE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1374 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok & Go Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 11:02 Sorry maar het viel erg tegen! Ik had nasi besteld maar het was witte rijst! En het eten was lauw en geen smaak! Dus ik wil graag mijn geld terug!
19 mei 2022 om 22:09 Het eten was opzich goed, alleen de extra groenten waren erg karig terwijl je er wel extra voor betaald. De bezorger was er eerder dat thuisbezorgd had aangegeven. (maar dat was opzich niet erg)
19 mei 2022 om 20:03 19:00 wou ik het laten bezorgen, waren gewoon 5 min te vroeg! Zat nog in mn vriendin, maar het was het waard om te stoppen.
18 mei 2022 om 22:22 Snel bezorgd. Het eten was erg warm, maar helaas wel erg smaakloos.
17 mei 2022 om 22:02 Snelle en vriendelijke bezorging. En het eten was zoals altijd erg goed en heel belangrijk: flink warm!
15 mei 2022 om 18:57 Eten op tijd bezorgd Altijd goed warm Was erg lekker
13 mei 2022 om 21:12 Als gewoonlijk werd het eten op afgesproken tijd bezorgd. De maalijd was warm en smakelijk -:)
7 mei 2022 om 20:16 Zoals altijd goed!! Snel bezorgd, goed verpakt, heerlijk vers eten!
6 mei 2022 om 18:29 Supersnelle levering en heerlijk eten.
1 mei 2022 om 23:48 Ietsje meer saus was lekkerder geweest.
1 mei 2022 om 21:49 Bezorging supersnel en erg vriendelijk. Eten is qua portie grote en temperatuur goed. Wij vonden het eten niet smaakvol en kwaliteit dusdanig onder de maat dat we na een paar happen besloten hebben het niet op te eten en tosti’s te maken.
29 apr 2022 om 13:08 Heerlijke eten en snelle bezorging!!!